Compte enrere per les eleccions del 25NImprimir Imprimir

La setmana vinent comença la campanya electoral pels comicis al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre. Encarem una convocatòria electoral que ha estat avançada pel president Mas en dos anys fet un joc tàctic i partidista sense precedents. L’actual legislatura ha estat la més breu d’aquests pocs més de 30 anys de democràcia i en aquest temps Catalunya està més endeutada, hi ha més atur i s’han aplicat unes greus retallades que han laminat el nostre Estat de Benestar i, en conseqüència, els nostres drets.

El PSC anirem a una campanya que no serà gens fàcil però que en l’actual debat d’extremismes defensa posicions inclusives que no malmetin la convivència que sempre ha caracteritzat al poble de Catalunya. Per saber totes les nostres propostes electorals us deixo un seguit d’enllaços amb informació:

Programa electoral del PSC

Coneix els candidats i candidates socialistes

Bloc del candidat a la presidència, Pere Navarro

Informació sobre el vot per correu

Per qualsevol qüestió, ens trobem al Facebook o Twitter ;)

Share This

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>