Open Data: balanç i xifres del primer any a l’AlcaldiaImprimir Imprimir

D’ençà que vaig assumir l’Alcaldia fa poc més d’un any, m’he adonat que sovint es té poca informació de com és el dia a dia a l’Ajuntament i a què dediquem els alcaldes i alcaldesses gran part del temps de la jornada. És per això, i amb un ferm compromís fer de transparència i rendició de comptes, que des del Departament d’Alcaldia vam decidir des de l’inici de mandat fer un seguiment de l’activitat diària per poder, ara amb l’hortizó d’un any, descriure breument en xifres què he fet els darrers 15 mesos.

A continuació podeu veure uns gràfics amb bona part de la feina d’aquest primer any. Falten algunes reunions com les de coordinació que faig amb companys del Govern i personal de l’Ajuntament, però crec que les dades mostren una bona impressió del que implica governar a la Vila. Espero que sigui del vostre interès i us serveixi per veure a què dedico el temps!

Les dates són des del 13.06.2015 al 31.08.2016

reunions-ajuntament6

Share This

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>